Skolavslutning

Idag är det dags igen! Skolavslutning! I år är det den första ”riktiga” skolavslutningen för familjens yngste, och jag kommer att sitta ensam i kyrkbänken och lyssna på vacker sång, med en tår i ögat (och ett superfint lånat objektiv till kameran!!) Inga småsyskon sitter med mig i år, efter som den minste är med. En sorts milstolpe. Sedan blir det fika på kondis. Här är lite tack-”medaljer” till fröknarna.

Today it is graduation day. This is the first ”real” graduation day for the youngest guy in the family. And I will sit alone and listen to beautiful song, with a thankful tear in my eye (and a supernice lens that I have borrowed for my camera!!) No young siblings will sit with me this year since the youngest one is taking part in the ceremony. Then we will go to our local cafe. These are some thanks to the teachers.

Annonser

One thought on “Skolavslutning

  1. För mig är det också en milstolpe i år. Jag har inga egna barn att gå på avslutning till. Dottern läser på högskola och sonen går första året på gymnasiet och där träffas de själva på avslutningen. Vi brukar också gå ut och äta efteråt men inte heller blir det något sådant. Efter 14 år känns det lite tomt.

    kram Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s