Nygamla stolar

Jag har målat och klätt om två gamla stolar, och blev riktigt nöjd med resultatet! Det är nästan så att de skulle kunna passa i alla ”vita” inredningsbloggar och inredningsbutiker som fullkomligen svämmar över just nu. Det är ju blått i tyget, så riktigt platsar den kanske inte. Hursomhelst är stolarna perfekta i vårt sovrum, och det är också där de ska stå!

PICT9745x

I have remodeled two old chairs, and I am very pleased with how they turned out! They could almost fit in one of those ”white” blogs and home decoration web shops that flood the Scandinavian part of the web now. The fabric is blue though, so they might not fit in. Anyway, the fit perfectly fine in our bedroom, and that is where I will place them!

Annonser

2 thoughts on “Nygamla stolar

 1. Snygga stolar!
  Och fina inspirerande scrapping-alster hittar man här i din blogg 🙂
  OCH dina mattor! Helsnygga!!
  Jag håller oxå på och virkar matta. En rosa/vit till balkongen.
  Jag har bara virkat i bakre luftmaskbågen men det blir ju inte lika slitstarkt som om man tar genom båda. Hur har du gjort ??

  Ha en skön helg!

 2. Hej o TACK!
  Som du säger, det blir snyggare när man virkar i bakre maskbågen, men inte lika starkt. Jag har varierat, och virkat varven med vitt i bakre och de andra i båda. Det blir lite variation av det också! Man får väl se den rosa sen?! Det låter finfint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s