Hemma igen!

Det var länge sedan jag skrev något, och det beror på att jag inte suttit vid datorn, helt enkelt! För en vecka sedan var jag på kul träff hos Magdas, och träffade mina rara och goa kollegor. Titta under designteam så ser ni dem alla! Det var bara stackars Carina som blivit sjuk och inte kunde komma. Vi hade en härlig lördag med en massa kul projekt och gott att äta! Tack Annette! Sedan fick man ju chans att klämma och känna och titta på allt fint som finns i shoppen! Det är MYCKET roligare än att blädddra bland sidorna i webshopen! Oj, så mycket fint det finns! Jag fick tillfälle att prova ProMarker-pennorna som används till att färglägga stämpelmotiv (bland annat!) och det var lite trixigt, men med ”rätt” papper och en del övning kanske man har chans att komma i närheten av Karin! Få se om det blir efterfrågan på kurs snart – det skulle kanske rättfärdiga ett inköp av pennor. Det räcker ju liksom inte med 4 st…

Sedan åkte maken och jag till Madrid, där han fick avnjuta sin 40-årspresent på Santiago Bernabeu- stadion tillsammans med 74999 glada Madrileños. (Eller kanske några fler var tillresta…) Vi såg El Clásico, och vi satt 10 rader från hörnflaggan! Det tackar vi Patricia för! Fem mål blev det, även om Henry bara gjorde ett för Barca . Måste testa lägga upp en filmsnutt från matchen. Såhär såg det ut (och lät!) när los Campeones (eller ”Champinjonerna” som vi kallar dem!) kom in på arenan. Man behöver inte vara fotbollsfantast för att ryckas med av stämningen!

Sen har vi förstås druckit gott kaffe och ätit tapas mm. Nu är vi tillbaka hemma i värmen igen (det var faktiskt svalare i Madrid igår!) och idag har det förstås tvättats kläder och altan bland annat. Vi hade picnic under äppelträden idag, och sedan satt vi ute och åt grillad lax på kvällen. Det är så härligt med sommar! För det kan man verkligen säga att det varit idag.

Annonser

One thought on “Hemma igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s