Snart är det dags igen…

Gjorde en sida nu på morgonen med bilder från Lindvallen (dessa är ca 10 minuter före T:s vurpa som resulterade i brutet nyckelben…) Hoppas det blir en härligt skidvinter i år! En riktigt 80-talsrubrik och gammalt hederligt KMA-papper samt den sista av MMBI-klistermärkena jag köpte för evigheter sedan! Mer skåprensning behövs, där ligger alldeles för mycket och tar plats.Sen måste jag bara visa vår talangfulla dotters små teckningar. Det är vykortsformat och hon har fått använda mina Zig-pennor, hon gillar dem bättre än sina egna tuschpennor (vem gör inte det!?). Jag är kanske aningens subjektiv, men visst är de härliga! Titta bara på detaljerna; fönstren på huset, hjärtan på fönsterluckorna och ett halvrunt fönster som krön. Är hon inte särskilt begåvad?! 😉 Just nu sitter hon och skriver en saga om sig själv och katten Lina i ett litet minialbum vi vek ihop efter EmmaS smarta beskrivning. Bild kommer.

Annonser

2 thoughts on “Snart är det dags igen…

  1. Vad är en Zig-penna? Har googlat lite men mesta svaren handlar om beskrivngar där de används….. men inte så mycket om vad det är för speciellt med dig…

  2. Hualigen, brutet nyckelben låter inte kul (vi hade ju ett brutet ben på 4-åringen förra vintern). Jättefina teckningar och härlig snögubbelayout!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s