Linnetyger från Himla

Jag var på Himla för ett tag sedan och köpte linnetyger bland annat. Nu ska det bli fint i köket. Det randiga (ett bomullstyg) ska bli överdrag till dynan på soff/bänken i köket och det blå och röda blir kuddöverdrag. Sen har jag tänkt rita till ett bra byxmönster som passar mig, och sy byxor i det grå, vita och blå linnet. Det är jättehärlig kvalitet i dessa tyger, fast det gör sig inte på bild…

Annonser

4 thoughts on “Linnetyger från Himla

  1. Du får det att låta så himla enkelt, ska bara rita till ett mönster så kan jag sy ett par byxor sen… Jag tycker det är komplicerat nog att lägga upp ett par byxor, så därför gör jag oftast inte det. Utan går istället allt som oftast med för långa byxor. ett problem som jag brukar lösa genom att köpa skor med klack.

  2. Annette: Visst, dom har lagerförsäljning 4 ggr per år, och det blir en till i höst. Det brukar vara annonser i UNT, men du har säkert inte den, så jag kan maila dig när det blir nästa gång. Där kan man hitta mycket!
    Frida: Det är väl en bra lösning! Om du inte hittar tillräckligt höga skor nån gång, så kan jag sy upp byxorna åt dig! 😉

  3. Ja, hör av dig till mig när det är dags för lagerförsäljning så skall jag hänga på låset! Får nog ta med mig stooora plånboken.. Verkar vara det perfekta julshoppingstället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s